Ensiapu (FAI)

Järjestäjä

Toholampi GWO
Phone
+358 40 3581413
Email
info@toholampi-gwo.fi

Kouluttaja

QR Code

Ilmoittaudu

  Nimi *

  WINDA ID *

  Yritys / Yksityinen

  Yrityksen nimi

  Vastaava esihenkilö

  Esihenkilön sähköposti

  Esihenkilön puhelin

  Sähköpostisi *

  Puhelin *

  Kysymykset tai viesti järjestäjällle:

  Täytä tiedot ja olemme yhteydessä varmistaaksemme kurssin

  Date

  syys 28 2023
  Expired!

  Time

  8:00 am - 4:00 pm

  Labels

  NEW

  Ensiapu (FAI)

  Mahdollisten sairauksien ja loukkaantumisten tunteminen auttaa suunnittelemaan työmme kunnolla. Emme ole lääkintäammattilaisia, mutta ylhäällä voimaloissa meidän pitää pystyä arvioimaan tilanne, kutsua tarvittava apu ja huolehdittava potilaasta lääkintäavun saapumiseen saakka. Kun tiedämme “mitä ja miten”, voimme myös selvitä päivärutiineista paremmin ja toimia oikein odottamattomissa tilanteissa!

  Ensiavun kurssi sisältää:

  Teoriaosuuden – lainsäädäntö, roolit ja vastuut, ihmisen anatomia, sairauden ja oireet, kevyet ja vakavat loukkaantumiset, ensiavun antaminen.

  Käytännön harjoitteet – L-ABCDE GWO standardin mukaisesti, ensiapuvälineet ja toimitavat.

  Harjoitusskenaariot – meidän erikoisuutemme on täysi harjoituspäivä joka yhdistää kaikkien BST-moduulien tiedot käytännön harjoitteiksi sekä aiemmin opituilla tavoilla että soveltaen. Kokenut kouluttaja seuraa jokaista pelastusharjoitusta ja purkaa toteutuksen jälkikäteen koko ryhmän kanssa. Tämä on SE osa koulutuksesta joka loksauttaa kaikki palat kohdilleen ja auttaa muodostamaan tiimit sekä ymmärtämään, miten ihmiset toimivat paineen alaisina!

  Kohderyhmä;: kaikki tuulivoima-alan ammattilaiset joiden pitää työskennellä tuulivoimaloiden sisällä, vähintäänkin 18 vuoden ikä, normaali fyysinen kunto, ei työskentelyä tai harjoittelua estäviä sairauksia.

  • Etukäteisvaatimukset: : ei
  • Koulutuksen kesto: 16 h (2 päivää); kertaus 1 päivä, voidaan yhdistää Taakan Käsittelyyn (MAH) kertaukseen
  • Koulutuksen voimassaolo: : 2 vuotta
  • Osallistujia per kouluttaja: 6
  • Omat varusteet: ei vaadita, mutta voidaan käyttää, mikäli osallistujat haluavat testata työssään saatavia ensiapupakkauksia tai muita apuvälineitä.