ART NAPA, SPINNERI ja LAVAT

BST Korkeanpaikan työskentely opettaa putoamisen suojauksen perusteet ja yksinkertaiset pelastustavat. Joskus asiat menevät paljon vaikeammiksi. Työskenneltäessä navan sisällä tai lavoissa työntekijät voivat kohdata erilaisia vaaroja ja pelastussuunnitelmat ovat kaikkein vaikeimpia. Me opetamme, miten pelastat oikein!

Napa, spinneri ja lavat kurssi sisältää:

Teoriaosuuden – lait ja yritysohjeet, riskiarvio ja pelastussuunnitelmat, ankkuripisteiden ja pelastusvarusteiden oikea käyttö

Käytännön harjoitteet – tarvittavat lisävarusteet, valmistelu ja suoritus, koko reitti lavasta naselliin tai pystylaskemiseen

Kohderyhmä: asiantuntijat jotka työskentelevät vaativissa tehtävissä voimaloiden lavoissa ja navoissa, ikä vähintään 18 vuotta, normaali kunto, ei työskentelyä tai harjoittelua estäviä sairauksia.

3

Etukäteisvaatimukset

GWO BST WAH,
MAH and FAI

8

Koulutuksen kesto

TUNTIA
1 PÄIVÄÄ
KERTAUS 1 PÄIVÄ

2

Koulutuksen voimassaolo:

VUOTTA

4

Osallistujia per kouluttaja

  • Co-funded by the European Union

    Projektin kehitystyö on tehty EU:n EAKR ja JTF rahoituksen avulla. Rahoitus auttoi tekemään mittaavan kehitystyön lyhyessä ajassa ja hyödyntämään niin kotimaista kuin ulkomaalaista osaamista pätevän koulutuskeskuksen aikaansaamiseksi Toholammille.