ART NASELLI, TORNI ja PERUSTUS

BST Korkeanpaikan työskentely opettaa putoamisen suojauksen perusteet ja yksinkertaiset pelastustavat. Joskus asiat menevät paljon vaikeammiksi. Loukkaantuneen kuljettaminen nasellin läpi, kellarista nosto tai vaikeat kattotilanteet vaativat harjoittelua. Me autamme ymmärtämään ja varautumaan!

Naselli, torni ja perustus kurssi sisältää:

Teoriaosuuden – lait ja yritysohjeet, riskiarvio ja pelastussuunnitelmat, ankkuripisteiden ja pelastusvarusteiden oikea käyttö

Käytännön harjoitteet – paarit jaselkätuki, niskatuki, suljetut tilat, loukkaantuneen siirtäminen, erilaiset pelastusskenaariot

Kohderyhmä: asiantuntijat jotka työskentelevät vaativissa tehtävissä voimaloiden alakellareissa, torneissa ja naselleissa, ikä vähintään 18 vuotta, normaali kunto, ei työskentelyä tai harjoittelua estäviä sairauksia.

3

Etukäteisvaatimukset

GWO BST WAH,
MAH and FAI

8

Koulutuksen kesto

TUNTIA
1 PÄIVÄÄ
KERTAUS 1 PÄIVÄ

2

Koulutuksen voimassaolo:

VUOTTA

4

Osallistujia per kouluttaja

  • Co-funded by the European Union

    Projektin kehitystyö on tehty EU:n EAKR ja JTF rahoituksen avulla. Rahoitus auttoi tekemään mittaavan kehitystyön lyhyessä ajassa ja hyödyntämään niin kotimaista kuin ulkomaalaista osaamista pätevän koulutuskeskuksen aikaansaamiseksi Toholammille.