YHDISTETTY ART

Suurin osa voimaloissa tehtävistä töistä tehdään BST WAH koulutuksella. Tavallisesti kaksi asentajaa kulkee kussakin voimalassa. Mitä jos yksi teistä loukkaantuu ja muu apu on kaukana? Advanced Rescue pitää sisällään neljä moduulia ja me suosittelemme, että suoritat ne kaikki samassa paikassa!

Advance rescue kurssi sisältää:

Teoriaosuuden – lait ja yritysohjeet, riskiarvio ja pelastussuunnitelmat, ankkuripisteiden ja pelastusvarusteiden oikea käyttö, suunnittelu, käytössä olevat varusteet, eteneminen vaiheittain

Käytännön harjoitteet – tarvittavat lisävarusteet, valmistelu ja suoritus, koko reitti lavasta naselliin tai pystylaskemiseen, vaikeista paikoista haku

Kohderyhmä: asiantuntijat jotka työskentelevät vaativissa tehtävissä voimaloissa, ikä vähintään 18 vuotta, normaali kunto, ei työskentelyä tai harjoittelua estäviä sairauksia.

2

Etukäteisvaatimukset

MAH and FAI

24

Koulutuksen kesto

TUNTIA
3 PÄIVÄÄ
KERTAUS 3 PÄIVÄ

2

Koulutuksen voimassaolo:

VUOTTA

4

Osallistujia per kouluttaja

  • Co-funded by the European Union

    Projektin kehitystyö on tehty EU:n EAKR ja JTF rahoituksen avulla. Rahoitus auttoi tekemään mittaavan kehitystyön lyhyessä ajassa ja hyödyntämään niin kotimaista kuin ulkomaalaista osaamista pätevän koulutuskeskuksen aikaansaamiseksi Toholammille.